Szállítási feltételek

Házhoz szállítás

A Bio Planet Kft. termékeinek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

A leadott rendeléssel kapcsolatban cégünk munkatársai minden esetben visszahívják Önt, hogy a rendelés az Ön számára megfelelő időpontban kerülhessen kiszállításra. Minden megrendelést telefonon visszaigazolunk. A megrendelt termékek utánvétes csomagként, postai szolgáltatással kerülnek kézbesítésre.

Szállítási díjak

A megrendelt termékeket mennyiségtől és súlytól függetlenül, szállítmányonként egységesen bruttó 1.500 Ft postázási költség terheli.

Amennyiben bruttó 13.500 Ft felett vásárol, a postázási költséget a Bio Planet Kft. átvállalja, csomagját ingyenesen szállítjuk ki.

Szállítási határidő

Amennyiben a beérkezett megrendelésen szereplő termék készleten van, annak kiszállítását, legkésőbb a megrendelést követő első munkanapon a csomag feladásával elindítjuk. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen akadályba ütközik, úgy Munkatársaink haladéktalanul felveszik a kapcsolatot a Megrendelővel további egyeztetés érdekében. A megrendelt termékek szállítási határideje a posta általános kézbesítési rendjével összhangban, magyarországi szállítási cím esetén a csomag feladásától számítva jellemzően 1-2 munkanap lehet.

A postaszolgálat a csomagokat hétköznapokon 8 és 17 óra között szállítja ki. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként akár munkahelyi cím is megadható. A postaszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli. Szállító fenntartja a jogot, hogy a megrendelés teljesítésétől elálljon, ha a megrendelt termék nem hozzáférhető, vagy egyéb körülmények miatt a teljesítést nem tudja vállalni. Ebben az esetben haladéktalanul értesíti Megrendelőt, és a megrendeléssel kapcsolatban teljesített fizetéseket haladéktalanul visszatéríti Megrendelőnek. Szállító a teljesítéstől való elállás miatt kártérítés fizetésére nem kötelezhető.

TOP 10 termék

TOP 10 termék

OCSO Kurkuma krém-gélOCSO Kurkuma + C-vitaminOCSO Szem LuteinOCSO Kurkuma + E-vitaminOCSO 100% RDA MultivitaminOCSO EritritOCSO Grapefruitmag kivonat cseppOCSO Pro-BioOCSO Máriatövis + ArticsókaOCSO Kollagén + Hialuronsav + C-vitamin