Jogi nyilatkozat

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, és minden egyéb megjelenő tartalmat a Bio Planet Kft. kizárólag tájékoztatás céljából tesz(i) közzé.

A www.bioplanet.hu weboldal tulajdonosa a Bio Planet Kft.. A honlapon megjelenő valamennyi tartalom a társaság jogi védelem alatt álló szellemi tulajdonát képezi. A honlap látogatói személyes használatra a honlapon szereplő tartalmakat a szükséges és indokolt mértékben felhasználhatják, kivonatait számítógépen tárolhatják vagy kinyomtathatják. Ezen tartalmak részben, vagy egészében történő másolása, reprodukálása, megváltoztatása, átdolgozása és újrapublikálása, feltöltése azonban a Bio Planet Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos.

A Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden a weboldalon közzétett tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, és előzetes engedély nélkül nem használható fel. A szellemi tulajdonjogok megsértése esetén Bio Planet Kft. fenntartja a jogot, hogy igényei érvényesítésére peres úton lépjen fel.

A Bio Planet Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.bioplanet.hu oldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

TOP 10 termék

TOP 10 termék

OCSO Kurkuma krém-gélOCSO Kurkuma + C-vitaminOCSO Szem LuteinOCSO Kurkuma + E-vitaminOCSO 100% RDA MultivitaminOCSO EritritOCSO Grapefruitmag kivonat cseppOCSO Pro-BioOCSO Máriatövis + ArticsókaOCSO Kollagén + Hialuronsav + C-vitamin