GMP - Good Manufacturing Practice

Társaságunk, a Bio Planet Kft. hosszú évekre visszanyúló szakmai és forgalmazói tapasztalattal rendelkezik az étrend-kiegészítő termékek piacán. Ezek alapján fontos számunkra, hogy termékeink GMP* minősítéssel rendelkező gyártói üzemben készüljenek. Termékeink ezáltal a magas minőséget, a megbízhatóságot képviselik, hiszen kiváló minőségű hatóanyagokból készülnek, folyamatosan ellenőrzött gyártástechnológiai rendszerben, analitikai vizsgálatok mellett.

GMP - Good Manufacturing Practice egy olyan nemzetközileg is egységesen elfogadott, szigorú gyártási gyakorlat, amelyet általában a gyógyszer- és élelmiszeriparban alkalmaznak.

A Jó Gyártási Gyakorlatnak megfelelően készült termékek kiemelkedő és egyenletes minőségének kulcsa:

  • az alapanyagokkal kapcsolatos rendszeres minőségellenőrzés, mérés;
  • illetve minden egyes, a minőséget befolyásoló tényező (pl. berendezések, eszközök, személyzet, helyiségek) folyamatos kontrolálása,
  • illetve egy megbízható és nyomonkövethető eljárásrend fenntartása a teljes gyártási folyamaton keresztül (tervezésről egészen a forgalomba hozatalig).

A termékbiztonság és egyenletes termékminőség érdekében tehát az általunk forgalmazott készítmények GMP minősítésű üzemben készülnek. A gyártóüzem a GMP szerinti elvárásokat az ismételt felülvizsgálatok/auditok során immár 6. alkalommal sikeresen teljesítette.

A termékek pontos összetételét, a hatóanyagokat tekintve, professzionális szakmai csapat állítja össze a helyi egyetem kutató professzorának szakmai iránymutatása mellett, de az egyedi elképzeléseket is figyelembe véve.

A gyártás során az általános minőségvizsgálatokon túl a fogyasztók érdekeinek védelmét szem előtt tartva termékeinket rendszeresen veti alá olyan toxikológiai, mikrobiológiai és hatóanyag-tartalom vizsgálatoknak is, amely vizsgálatok elvégzése nem kötelező. Ezek a mérési eredmények is kétségtelenül igazolják a fogyasztók számára, hogy a Bio Planet Kft. által forgalmazott termékek minden szempontból megfelelnek az előírásoknak, használatuk biztonságos, kiemelkedő minőségük folyamatosan garantált.

Büszkék vagyunk termékeink minőségére, egyediségünkre, gyorsaságunkra, és az ezek alapját biztosító, hozzáértő szakembereinkre. Büszkék vagyunk továbbá egyedi megoldásainkra, fejlesztéseinkre, illetve arra a tényre, hogy a fejlődéshez szükséges forrásokat időről-időre társaságunk saját erejéből képes megteremteni.

Bízunk abban, hogy termékeink a lehető legszélesebb körben hozzájárulhatnak az egészséges életmódhoz. Éppen ezért az Organic Solution - OCSO nevet viselő étrend-kiegészítő termékeink árának kialakításakor is a fő szempont az volt, hogy minél több fogyasztó számára legyenek elérhetőek. A kedvező árak mellett fontos kiemelnünk, hogy a termékeink teljes egészében hazai gyártásúak, illetve az OGYÉI, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott notifikációval rendelkeznek.

*GMP - Good Manufacturing Practice - Jó Gyártási Gyakorlat minősítés

2012-2015

2015-2018

2018-2021

2021-2024

TOP 10 termék

TOP 10 termék

OCSO Kurkuma krém-gélOCSO Kurkuma + C-vitaminOCSO Szem LuteinOCSO Kurkuma + E-vitaminOCSO 100% RDA MultivitaminOCSO EritritOCSO Grapefruitmag kivonat cseppOCSO Pro-BioOCSO Máriatövis + ArticsókaOCSO Kollagén + Hialuronsav + C-vitamin