Bio Planet Kft.

Társaságunk, a Bio Planet Kft. 2007-ben alakult szegedi székhellyel. Fő tevékenysége az étrend-kiegészítők forgalmazása, ezen belül is a prémium minőségű termékek köre.

A 2004-ig visszanyúló, előzetes szakmai és forgalmazói tapasztalataink alapján, saját termékeink gyártására GMP minősítéssel rendelkező, akár gyógyszergyártásra is alkalmas gyártói üzemet választottunk. Termékeink által a magas minőséget, a megbízhatóságot képviseljük, hiszen kiváló minőségű hatóanyagokból készülnek, folyamatosan ellenőrzött gyártástechnológiai rendszerben, analitikai vizsgálatok mellett.

Cégünk fejlődésének jelentős állomása volt az a felismerés, hogy nemcsak a nőknek van szüksége étrend-kiegészítőre az egészséges életmód és esztétikus megjelenés támogatására, hanem a mai rohanó világunkban a férfiak szervezete éppúgy támogatásra szorul. A férfiaknak szánt termékeink piaci bevezetésével az étrend-kiegészítők ezen szegmensében vezető pozíciót értünk el, töretlenül megőrizve cégünk korábbi sikereit is.

Sikerünk egyik titka a változó piaci viszonyokhoz alkalmazkodó, gyors reakciókészségünk, az aktuális piaci elvárásoknak megfelelően. Ennek érdekében a humán erőforrás bázisunkat folyamatosan bővítettük, ezáltal egyre több munkavállalónak nyújtva kiegyensúlyozott vállalati hátteret, és biztos megélhetést. Büszkék vagyunk arra is, hogy a vállalati infrastruktúra fejlesztését minden esetben önerőből tudtuk finanszírozni, pályázati támogatás nélkül.

Étrend-kiegészítőink új családját, amely az Organic Solution, vagyis OCSO nevet viseli, 2013-ban vezettük be. Már a bevezetést követő első év után elmondhattuk, hogy termékpalettánk tartalmazta mindazon alapvető étrend-kiegészítőket, amelyeket a szakma megkövetelt egy adott termékcsaládon belül, és amelyek egy fogyasztói család minden egyes tagjának az igényeinek ellátására alkalmasak. Az OCSO termékcsalád - minőség elérhető áron!

A kedvező árak mellett fontos kiemelnünk, hogy a termékek teljes egészében hazai gyártásúak, illetve az OGYÉI, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott notifikációval rendelkeznek.

A legújabb kutatási eredményeket követve termékpalettánkat folyamatosan bővítjük. Kínálatunkat ezáltal a vásárlói igényekhez (elsődlegesen magyar) igazítva, új és még újabb lehetőségeket tudunk nyújtani fogyasztóink számára.

Küldetésünknek érezzük, hogy nők, férfiak, gyerekek ezreinek nyújtsunk támogatást az egészség megőrzésében, az egészséges életmód javításában.

Cégünk nem a gyógyítás, hanem a prevenció mellett tette le voksát!

TOP 10 termék

TOP 10 termék

OCSO Kurkuma krém-gélOCSO Kurkuma + C-vitaminOCSO Szem LuteinOCSO Kurkuma + E-vitaminOCSO 100% RDA MultivitaminOCSO EritritOCSO Grapefruitmag kivonat cseppOCSO Pro-BioOCSO Máriatövis + ArticsókaOCSO Kollagén + Hialuronsav + C-vitamin